+
Vestigingslocatie zoeken
nl
  Menu Vestigingslocatie zoeken

  Boppe al uw verwachtingen

  In Friesland komt u verder dan u ooit durfde te dromen. Dit is een plek waar innovatieve ideeën worden geboren, waar volop ruimte is om te groeien en waar gewerkt wordt aan de toekomst. In Friesland worden verwachtingen niet alleen waargemaakt, hier worden verwachtingen overtroffen. Vanaf hier gaat het alleen nog maar naar Boppe. Vestigen in Friesland helpt u daarbij.

  Wat is Vestigen in Friesland?

  Dat een succesvolle onderneming niet over één nacht ijs gaat, weten wij als geen ander. Maar in Friesland helpen we elkaar en zorgen we samen voor een gezond ondernemersklimaat. Daarin neemt Vestigen in Friesland het voortouw. Het initiatief van verschillende Friese gemeenten verbindt ondernemers met elkaar en is hét aanspreekpunt voor al uw ondernemersvragen. Door in gesprek te blijven, lijnen uit te werpen en u de juiste handvatten te geven, zorgen we ervoor dat u kunt blijven innoveren, exporteren en groeien. En daar profiteert u als ondernemer altijd van

  “Vestigen in Friesland zorgt ervoor dat u kunt blijven innoveren, exporteren en groeien”

  Of u nou nieuw bent in onze provincie of uw naam verder wilt vestigen, ons team van deskundige adviseurs helpt u graag. Als echte verbinders leggen we direct de juiste lijntjes, die we bij ons in Friesland graag heel kort houden. Daarbij kunt u rekenen op één aanspreekpunt voor al uw ondernemersvragen.

  Zij stegen al boven zichzelf uit

  De afgelopen jaren heeft Vestigen in Friesland al heel wat ondernemers naar ‘Boppe’ geholpen. En daar zijn we meer dan grutsk op. Lees hier de verhalen van ondernemers die u voor gingen en boven zichzelf uit wisten te stijgen. Waarmee kunnen we u naar Boppe helpen? Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs. We zorgen voor een warm welkom en doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

  Relevante cases

  Alle cases

  Deel deze pagina:

  Friesland, kom verder!

  In Friesland zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij staan voor u klaar en ontmoeten u graag.