+
Vestigingslocatie zoeken
Menu Vestigingslocatie zoeken

Over ons

Vestigen in Friesland helpt je verder

Friezen zijn het gelukkigst van Nederland. En dat is ook helemaal niet zo gek. Friesland is immers een parel van een provincie. Hier is ruimte. Ruimte voor ondernemerschap, innovatie en vooruitgang. Ruimte voor onbezorgd leven en wonen. Hier zorgen we samen voor een gezond ondernemersklimaat waarin we elkaar helpen. En daarin neemt Vestigen in Friesland het voortouw. Het initiatief van verschillende Friese gemeenten verbindt ondernemers en is het aanspreekpunt voor alle ondernemersvragen. Eenmaal gevestigd, is dat nog maar het begin. Ook daarna kunt u voor alles bij ons aankloppen. Vestigen in Friesland helpt u verder.

Korte lijntjes in een groot netwerk

Van informatie over subsidies, hulp bij het vinden van het juiste personeel tot aan netwerkbijeenkomsten en een antwoord op brandende vragen. Als echte verbinders leggen we direct de juiste lijntjes die we in Friesland graag heel kort houden. We stellen ons netwerk wagenwijd voor u open. Een netwerk vol innovatieve bedrijven, gevestigde namen, burgemeesters en wethouders, kennisinstellingen en jong talent. En daar profiteert u als ondernemer altijd van.

Samen gedijen

Samenwerken met het bedrijfsleven en u zo goed mogelijk ondersteunen en faciliteren, dat is ons uitgangspunt. U weet als ondernemer immers waarop uw bedrijf het beste gedijt. Door in gesprek te blijven en u de juiste handvatten te geven, zorgen we ervoor dat u kunt (blijven) innoveren, exporteren en groeien. We weten namelijk als geen ander dat een succesvolle onderneming niet over één nacht ijs gaat. Samen doen we wat goed is voor de werkgelegenheid, de kennis en het ondernemerschap in de provincie.

Eén aanspreekpunt voor al uw ondernemersvragen is van onschatbare waarde. Vestigen in Friesland is dat aanspreekpunt. Wilt u uw onderneming vestigen in Friesland? Neem direct contact op met een van onze adviseurs. We zorgen voor een warm welkom en doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Onze beloften

Deel deze pagina:

Friesland, kom verder!

In Friesland zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij staan voor u klaar en ontmoeten u graag.